Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Kleuters - kleuter boerderij
Boerderij vouwen
Boerderij vouwen
http://www.stbernardus.net/project/huisvouw.htm
Juf sanne boerderij
Juf sanne lesidee: boerderij, boer, werkbladen, knutselidee, lessen
http://www.jufsanne.com/boerderij/farm.htm
Knutselidee
Knutselen met het thema: boerderij. knutselen met het thema: boerderij
http://www.knutselidee.nl/thema/boerderij.htm
Thema de boerderij
Thema de boerderij
http://www.vouwwerkjes.nl/Thema_boerderij.html
Gerelateerd
 • Mechelse kleuters leren al spelend Nederlands tijdens taal..
  In Mechelen is in de basisschool Lyceum gestart met Nederlandse taalkampen voor kleuters van 2,5 tot 7 jaar en zijn bedoeld voor kinderen die kampen met ta...
 • Kleuters: na aanmelden, nu inschrijven
  Na de aanmeldingsperiode moet u uw kind zelf nog inschrijven in de school naar voorkeur. Dat kan tussen maandag 9 maart en vrijdag 3 april.
 • Kleuters Sportiva knutselen en turnen
  Turnclub Sportiva Gymnastics organiseerde in de kerstvakantie een sportkamp in de turnhal van gemeenschapscentrum De Route in Sint-Gillis-Waas. Voor de kle...
 • Kleuters turnen in kerk
  De kleuters van vrije basisschool De Vleugel turnen vanaf deze week in de Onze-Lieve-Vrouw Koninginkerk. De kerk werd eind vorig jaar ontwijd en wordt onde...
 • Carnaval in de Waterhoef
  Nieuws en Uitpunt voor gemeente Oisterwijk, Heukelom en Moergestel. Actualiteiten, recreatie en agenda. Spot op alles van, uit, in, dichtbij de Parel in t Groen. Visit Brabant: Uitgaan, bezoek, toerisme en evenementen.
 • Kleuters kunnen ook depressief zijn
  Depressieve peuters en kleuters: het klinkt misschien raar, maar ze bestaan. Orthopedagoge Annemieke Mol Lous promoveerde deze week aan de Radboud Universiteit op een onderzoek naar hoe je depressiviteit bij kleuters kunt herkennen door naar hun spelgedrag te kijken.
 • Onderwijs en opvang samen met de instroomgroep
  LELYSTAD - Voor een optimale groei en ontwikkeling van kinderen is een goede start van de 'schoolloopbaan' belangrijk. Zeker bij kinderen met een taalachterstand draagt een soepele overgang van voorschoolse naar vroegschoolse educatie hieraan bij.
 • Opening kinderdagverblijf Kibego Stellendam
  Kibego houdt op woensdag 4 maart 2015 een officiële opening van het kinderdagverblijf in Stellendam. De opening wordt georganiseerd in samenwerking met OBS Stellegors. Iedereen is welkom om de opening mee te vieren . Leuk optreden door de kleuters van OBS Stellegors De ochtend start met een leuk optreden door de kleuters van OBS Stellegors in de gymzaal van de school. De kleuters geven na hun optreden een welkomstcadeau aan Kibego. Petra ?t Hoen, directeur OBS Stellegors en Atie Roovers, directeur externe dienstverlening Kibeo geven daarna een korte speech. Belangstellenden zijn van harte welkom van 10.30 uur tot 12.00 uur aan de Schoolstraat 2 in Stellendam. Kinderopvang Kibego Stellendam Kibego Stellendam biedt opvang aan voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Het kinderdagverblijf zit in een gloednieuwe ruimte binnen OBS Stellegors. Ook de buitenschoolse opvang is hier gevestigd. Opvang en onderwijs onder 1 dak.
 • William en Kate bedanken kleuters
  Prins William en zijn vrouw Catherine kunnen niet meer stuk bij de jongste leerlingen op een basisschool in de Engelse plaats Menston.